Секс магазин - какво е нужно да знаем

Първо посещение в секс шоп – как да се държим

Няма как да не сте искали да научите какво се крие зад добре скритите витрини на секс шоповете, които са разположени в повечето големи градове.

Ако до този момент не сте имали играчка вероятно сте повече от любопитни какво може да изберете, а в определени ситуации дори и да имате нужда от повече информация за това какво точно се прави с различните артикули.

За да няма конфузни ситуации ще ви дадем няколко съвета за това как да се държите и най-вече какво да не правите при първото си посещение в подобен магазин.

Как да се престрашим за първото посещение

Няма как да не се притеснявате, особено когато сте наясно, че веднъж пристъпили през прага на магазина ще видите повече от много и толкова различни предмети, които могат да ви донесат удоволствие.

Ако наистина се притеснявате няма да сбъркате ако изберете първата си секс играчка да бъде поръчана онлайн. Това ще ви спести не само ходенето до магазина, но и евентуалните въпроси, които може да искате да зададете на място.

Като отлично решение за бърза и дискретна онлайн алтернатива на класическия секс шоп можем да ви предложим магазина на Sexo.bg. Изцяло онлайн и с гарантирано дискретна доставка ще получите всичко, което ще ви помогне да разнообразите сексуалния си живот.

Изборът на такъв вариант е добър и ако имате въпроси, но се притеснявате не само от консултантите в магазина, но и от присъствието на други клиенти, които могат да ви чуят.

Страп он колан

Как да се държим при посещение в магазина

На първо място трябва да сте наясно, че реално нямате никакви поводи за притеснение. Истината е, че хората в магазина без значение дали са продавачи или клиенти са съвсем нормални. Това най-вече трябва да ви даде сигнал и вие да се държите имено така – нормално.

Няма нужда да говорите на висок глас или да се опитвате да привлечете вниманието. Не е нужно, но все пак ще го кажем – това не е място за запознанства. Тук няма да намерите партньор, нито за вечерта, нито за постоянно. Не отивайте с подобна нагласа, защото ще бъдете разочаровани и наред с това може да си навлечете неприятности.

Добре е да имате поне някаква идея какво искате да купите. Ролята на консултантите е да ви помогнат и насочат, но няма как да изберат вместо вас.

Отново малък съвет – не се хвърляйте нито на най-голямата играчка, нито на най-скъпата. Огромните вибратори може и да ви изглеждат привлекателно, но в истинския живот могат да ви причинят болка и дискомфорт до степен, че няма да може да се насладите на придобивката си.

От какво реално имате нужда

Тук трябва да внимавате, за да не се приберете вкъщи с бич, белезници или страп он, а всъщност да нямате никакво желание за ролеви игри с обмен на власт. Нетрадиционните сексуални отношения не са за всеки и ако някой филм ви е вдъхновил, това може да не се пренесе в живота ви с такава лекота и да ви достави удоволствието, което виждате на екрана.

Както вече казахме започнете с нещо малко, защото трябва да предвидите и реакцията на партньора си, за да не се окаже, че избраната играчка е в разрез с нагласите и границите, до които може да се стигне в леглото.

 





{START_COUNTER}